Soproni Anita
 

Soproni Anita

bejelentkezes@sopronianita.hu
www.sopronianita.hu, www.netterapia.hu


Bemutatkozás
Eddigi munkám során azt tapasztaltam, hogy az emberek élete folyamán legalább egyszer szükségük lehet segítséget kérni, mert valamilyen problémát már saját maguk, saját énerejükből nem tudnak megoldani. Abban tudok Önnek segíteni ilyen esetben, hogy objektív szemlélőként, szakmai tudásomat és tapasztalatomat ötvözve együtt gondolkodva indulunk el a várt változás útján.

Családterápiás tanulmányaim és pszichológiai tanácsadás során szerzett tapasztalataim mutattak rá arra, hogy mennyire fontos az egyénre egyrészt mint individuumra, másrészt mint egy rendszer tagjára tekinteni. A pozitív pszichológia mellett ez az a szemlélet, amit magaménak érzek és alkalmazok. Az életünk területei mind-mind összefüggenek egymással, hatnak egymásra. Fontosnak tartom, hogy tudjunk beszélni azokról a problémákról is, melyek gyakran tabunak számítanak.
Fő területem a szexualitás, a szexuális problémák témaköre, melyben több éves gyakorlati tapasztalattal is rendelkezem.
Ezeken kívül szívesen foglalkozom még a fiatal felnőtteknél felmerülő problémákkal: pályaválasztási kérdések, kapunyitási pánik, tanulási problémák, vizsgaszorongás, beilleszkedési és ismerkedési problémák.
Már az egyetemi éveim alatt is, kortárs segítőként, nagyon sok hallgatónak nyújtottam ezekben a témakörökben támaszt, pedig sokan maguk sem gondolták volna, hogy érdemes felkeresni a „misztikus pszichológus irodát”.
Segítséget nyújtok klienseimnek az önismereti, a párkapcsolati problémák valamint pánikbetegség, szorongásos zavarok, pszichoszomatikus problémák területén is.

2014-től társammal útjára indítottuk a Netterápiát, az első magyar online pszichológus magánrendelőt (www.netterapia.hu), ahol intézményi keretek között több kiváló pszichológus szakemberrel együtt várjuk a segítségre szorulókat: azokat, akiknek nincs lehetősége személyes konzultációra, akár a földrajzi távolság, életritmusukkal összefüggésben az idő hiánya, lehetőségek hiánya, mozgásukban korlátozottságuk miatt.

Várom online a hozzám fordulókat, egy olyan rendszeren keresztül, amely kiemelkedő minőségű technikai háttérre támaszkodik, a hétköznapokban közismert és a civil szférában használt VOIP technikáknál sokkal megbízhatóbb és hatékonyabb céleszközzel segíti a gyógyulás és a lelki problémák megoldását, - a szakmai kompetencia határokat is figyelembe véve.

Részletes információk
Térkép
Könyvajánló
Soproni Anita írásaiVÁLLALATOKNAKCSALÁDOKNAK
Családi tervező rendelése
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
Egy amerikai férfi, John Wood, akiről talán sose hallottunk nagyjából ötször tö...
Aludj jól!
Észrevettem, hogy az utóbbi években egyre több olyan emberrel ta...
A kommunikáció 10 aranyszabálya
Nem csupán pszichológusként, de üzletemberként, figyelmes társké...
Teljesítményt gátló kiáltás
Bizonyára mindannyiunk számára ismerős már az a tenisz meccseken...
Négy komoly tévhit a testbeszédről – Valóban érted a nonverbális jeleket?
Gyakori félreértés, hogy a testbeszéd vagy a nonverbális kommuni...
PARTNEREINKGYORS SZAKEMBER KERESŐAJÁNLÓ
"Mit kezdjek a gyerekkel, aki tíz év versenysport után egyszerűen abba akarja h...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak sikerüljön...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak sikerüljön, Fe...


ESEMÉNYNAPTÁR
2017. december 14. 01:17


CÍMKEFELHŐ