Nyáriné dr. Mihály Andrea
 

Nyáriné dr. Mihály Andrea

Munkahely: Venustus Pro Kft.
Cím: 1221 Budapest XXII. kerület, Vihar u. 7/C.
dr.mihaly.andrea@venustus.hu
www.drmihalyandrea.hu


Bemutatkozás
Szerepeim

A pszichiáter és pszichoterapeuta:
1992-ben szereztem orvosi diplomát. Évekig dolgoztam orvoslátogatóként egy multinacionális gyógyszergyár hazai képviseleténél. Visszatérve az orvosi hivatáshoz 2000-ben szakvizsgát tettem pszichiátriából. Ezt követően elvégeztem a Magyar Viselkedés - és Kognitív Terápiás Egyesület (VIKOTE) pszichoterapeuta képző tanfolyamát, és 2009-ben pszichoterápiás szakorvosi képesítést szereztem. Jelenleg is rendelek magánorvosként, elsősorban pszichoterápiás tevékenységet és életvezetési tanácsadást folytatok.

A tréner:
2003-ban végeztem a Train the trainer programot egy nemzetközi tréningcég, az Achieve Global hazai képviseleténél. Azóta tartok tréningeket elsősorban az értékesítés, vezetőképzés, érzelmi intelligencia-fejlesztés, stresszkezelés, konfliktuskezelés, kommunikáció, csapatépítés területén. Trénerként fontosnak tartom a rugalmasságot, az elfogadó, empátiás hozzáállást, a pozitív tanulási légkör megteremtését.

A coach:
2008-ban Business- és Management Coach-ként végeztem a Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft. - az Európai Coaching Szövetség (ECA) Magyarországon működő képző intézete - által szervezett képzésen. Azóta munkám egy részét a coaching teszi ki, melynek egy része üzleti coaching, másik része life coaching. Az üzleti coachingban kedvenc területem a teamcoaching.

A szervezetfejlesztő:
Önálló projektként egy 50 fős hazai informatikai vállalat szervezetfejlesztési folyamatát vittem végig. Jelenleg a hálózatkutatás módszertanával igyekszem gazdagítani tudásomat, FNO tanácsadó képzésben vesz részt a Maven7 szervezésében.

A vállalkozó:
Férjemmel közös cégünk, Venustus létrehozásakor az a cél vezérelt minket, hogy sokéves tréneri és vezetési tapasztalatainkra alapozva saját kidolgozású, egyedi, innovatív tréningprogramokat kínálhassunk, maximálisan a megrendelő szervezet igényeire szabva. A cégben elsősorban a szakmai tartalomért felelek. Különösen büszke vagyok a coaching szemléletű vezetés tréningünkre, melyek évek óta sikerrel tartunk nyitott és belső képzés formájában is. Honlapjainkat is én szerkesztem, ez afféle kikapcsolódás számomra (www.drmihalyandrea.hu, www.venustus.hu, www.eletprogram.eu).

A magánember:
Férjemmel négy közös gyermeket nevelünk. A work-life balance nálunk azért működik, mert a párom anyalelkű apaként minden feladatból kiveszi a részét. Ezért nagyon hálás vagyok neki.

Részletes információk
Térkép
FilmajánlóVÁLLALATOKNAKCSALÁDOKNAK
Családi tervező rendelése
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
A légúti hurutos megbetegedések mellett a másik leggyakrabban előforduló betegs...
Teljesítményt gátló kiáltás
Bizonyára mindannyiunk számára ismerős már az a tenisz meccseken...
Philip Zimbardo: Hogyan válnak az átlagos emberek szörnyetegekké... vagy hősökké
Philip Zimbardo tudja, milyen könnyen válnak a jó emberek gonoss...
Könyvtárak a jobb életért
Egy amerikai férfi, John Wood, akiről talán sose hallottunk nagy...
Az óvodai beszoktatás lélektana
Páli Patrícia cikksorozata az óvodai életről felnőtteknek.
...
PARTNEREINKGYORS SZAKEMBER KERESŐAJÁNLÓ
"Mit kezdjek a gyerekkel, aki tíz év versenysport után egyszerűen abba akarja h...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak sikerüljön, Februárt...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak sikerüljön, Fe...


ESEMÉNYNAPTÁR
2017. október 17. 17:15


CÍMKEFELHŐ