Nyáriné dr. Mihály Andrea
 

Nyáriné dr. Mihály Andrea

Munkahely: Venustus Pro Kft.
Cím: 1221 Budapest XXII. kerület, Vihar u. 7/C.
dr.mihaly.andrea@venustus.hu
www.drmihalyandrea.hu


Bemutatkozás
Szerepeim

A pszichiáter és pszichoterapeuta:
1992-ben szereztem orvosi diplomát. Évekig dolgoztam orvoslátogatóként egy multinacionális gyógyszergyár hazai képviseleténél. Visszatérve az orvosi hivatáshoz 2000-ben szakvizsgát tettem pszichiátriából. Ezt követően elvégeztem a Magyar Viselkedés - és Kognitív Terápiás Egyesület (VIKOTE) pszichoterapeuta képző tanfolyamát, és 2009-ben pszichoterápiás szakorvosi képesítést szereztem. Jelenleg is rendelek magánorvosként, elsősorban pszichoterápiás tevékenységet és életvezetési tanácsadást folytatok.

A tréner:
2003-ban végeztem a Train the trainer programot egy nemzetközi tréningcég, az Achieve Global hazai képviseleténél. Azóta tartok tréningeket elsősorban az értékesítés, vezetőképzés, érzelmi intelligencia-fejlesztés, stresszkezelés, konfliktuskezelés, kommunikáció, csapatépítés területén. Trénerként fontosnak tartom a rugalmasságot, az elfogadó, empátiás hozzáállást, a pozitív tanulási légkör megteremtését.

A coach:
2008-ban Business- és Management Coach-ként végeztem a Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft. - az Európai Coaching Szövetség (ECA) Magyarországon működő képző intézete - által szervezett képzésen. Azóta munkám egy részét a coaching teszi ki, melynek egy része üzleti coaching, másik része life coaching. Az üzleti coachingban kedvenc területem a teamcoaching.

A szervezetfejlesztő:
Önálló projektként egy 50 fős hazai informatikai vállalat szervezetfejlesztési folyamatát vittem végig. Jelenleg a hálózatkutatás módszertanával igyekszem gazdagítani tudásomat, FNO tanácsadó képzésben vesz részt a Maven7 szervezésében.

A vállalkozó:
Férjemmel közös cégünk, Venustus létrehozásakor az a cél vezérelt minket, hogy sokéves tréneri és vezetési tapasztalatainkra alapozva saját kidolgozású, egyedi, innovatív tréningprogramokat kínálhassunk, maximálisan a megrendelő szervezet igényeire szabva. A cégben elsősorban a szakmai tartalomért felelek. Különösen büszke vagyok a coaching szemléletű vezetés tréningünkre, melyek évek óta sikerrel tartunk nyitott és belső képzés formájában is. Honlapjainkat is én szerkesztem, ez afféle kikapcsolódás számomra (www.drmihalyandrea.hu, www.venustus.hu, www.eletprogram.eu).

A magánember:
Férjemmel négy közös gyermeket nevelünk. A work-life balance nálunk azért működik, mert a párom anyalelkű apaként minden feladatból kiveszi a részét. Ezért nagyon hálás vagyok neki.

Részletes információk
Térkép
FilmajánlóVÁLLALATOKNAKCSALÁDOKNAK
Családi tervező rendelése
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
Egy amerikai férfi, John Wood, akiről talán sose hallottunk nagyjából ötször tö...
Aludj jól!
Észrevettem, hogy az utóbbi években egyre több olyan emberrel ta...
A kommunikáció 10 aranyszabálya
Nem csupán pszichológusként, de üzletemberként, figyelmes társké...
Teljesítményt gátló kiáltás
Bizonyára mindannyiunk számára ismerős már az a tenisz meccseken...
Négy komoly tévhit a testbeszédről – Valóban érted a nonverbális jeleket?
Gyakori félreértés, hogy a testbeszéd vagy a nonverbális kommuni...
PARTNEREINKGYORS SZAKEMBER KERESŐAJÁNLÓ
"Mit kezdjek a gyerekkel, aki tíz év versenysport után egyszerűen abba akarja h...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak ...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak sikerüljön, Februárt...


ESEMÉNYNAPTÁR
2017. december 13. 06:37


CÍMKEFELHŐ