A HÓNAP EMBERE
A Hónap Embere most rendhagyó cikk lesz: a LifeGarden két alapítójáról szól, annak apropóján, hogy június 6-án, szombaton lesz a könyvük, a Varázspálca Szakszerviz bemutatója a Katona József Színházban.
2015. június
A 2015 a LifeGarden-nél a sikeres tervezés és megvalósítás éve. Hónapról hónapra példaképeket mutatunk be, akik megterveztek valamit az életükben, és azt meg is valósították. Februárban egy sikeres csapat, a Coaching Camp mintáján arra buzdítunk benneteket, hogy ha van egy álmotok, bátran osszátok meg másokkal, és olyan sikereket érhettek el, amelyről egyedül csak álmodtatok. Bölcskei Mónikával, a Coaching Camp egyik megálmodójával beszélgettünk a Coaching Camp team sikeres működéséről.
2015. február
Az év elején arra keressük a választ, hogyan lehet a tavalyinál is jobb évünk idén.

Azt sokan tudjuk már, hogy mit nem szeretünk. Év elején a legfontosabb, amit magunkért tehetünk, ha kitaláljuk, kigondoljuk, megálmodjuk, mi az amit igazán szeretünk, hogyan érhetjük el azt, és hogyan tesszük meg az elő lépést a célunk felé.
2015. január
Hová jutott az év egyik talán legszebb ünnepe? Mit tettünk vele, mi emberek? Őrült rohanás, vásárlás, stressz és a "legyünk már túl rajta valahogy" gondolata. De nem menekszünk, minden évben újra és újra túl kell élnünk. És valóban túléljük. De hogyan éljük meg?
2014. december
"...célokat tűzök ki magam elé, és azokat igyekszem elérni. Legyen az akármilyen kicsi cél, a lényeg azon van, hogy leküzdje az ember. (...) Ha holtpontra érek, arra gondolok, hogy ezen is túl leszek, és pompásan érzem majd magam. Ezt a gyakorlatot észrevétlenül becsempészi az ember az életébe. Néha azon kapom magam, hogy lehetetlennek látszó feladatot oldok meg, ezzel a módszerrel. Az az elvem, hogy mindent meg kell próbálni megoldani, még ha a környezetem már le is mondott róla - főleg, ha egy tiszta és nemes feladatról van szó. Ebből pedig van bőven az Egy Csepp Figyelem Alapítványnál."
2014. november
Fontos tény, ha a szervezetben az egyének megoldásra törekvő, erőforrás elemző szemlélettel dolgoznak, az kihat mindenre. Emberi kapcsolatokra, szervezeti kultúrára, szervezeti kommunikációra. Pozitív légkörben, fejlett EQ-val, megoldásközpontú gondolkodással miden sokkal eredményesebb. Ez életem minden területén iránymutató.
2014. október
Minden perc számít, minden pillanat hozhat egy egyedülálló felismerést, egy új gondolatot.
2014. szeptember
csak meg találni a hozzá vezető utat."
2014. július
"... nagy fókusz az életemben az érzelmi és spirituális intelligencia a személyiség fejlesztésben, ez egy állandóság az életemben, a fejlesztések alatt mellékhatásként jelennek meg. Akárcsak az önismeret."
2014. június
"...függetlenül attól hogy milyen problémával keresenek meg, hogy milyen nemzetiségű, vézettségű, anyagi vagy családi helyzetű emberről van szó, nagyon hamar mindig ugyanoda lyukadtunk ki: hogy gond van az önbecsülésével. Ez az oka a későbbi problémáiknak, ugyanis kezdettől fogva rossz szemüvegen át nézik magukat, az életüket, és az embereket akik körülöttük vannak. Ebből szinte felmérhetetlen károk származnak, melyek egy egész életre kihatnak."
2014. április


VÁLLALATOKNAKCSALÁDOKNAK
Családi tervező rendelése
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
Egy amerikai férfi, John Wood, akiről talán sose hallottunk nagyjából ötször tö...
Aludj jól!
Észrevettem, hogy az utóbbi években egyre több olyan emberrel ta...
A kommunikáció 10 aranyszabálya
Nem csupán pszichológusként, de üzletemberként, figyelmes társké...
Teljesítményt gátló kiáltás
Bizonyára mindannyiunk számára ismerős már az a tenisz meccseken...
Négy komoly tévhit a testbeszédről – Valóban érted a nonverbális jeleket?
Gyakori félreértés, hogy a testbeszéd vagy a nonverbális kommuni...
PARTNEREINKGYORS SZAKEMBER KERESŐAJÁNLÓ
"Mit kezdjek a gyerekkel, aki tíz év versenysport után egyszerűen abba akarja h...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónkn...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak sikerüljön, Február...


ESEMÉNYNAPTÁR
2017. december 14. 01:10


CÍMKEFELHŐ