Iványosi-Szabó Zoltán
 

Iványosi-Szabó Zoltán

Cím: 1101 Budapest X. kerület, Luca köz 3/3.
ivanyosi@fokuszcoach.hu
fokuszcoach.hu/life-coaching


Bemutatkozás
Egész életemben az a gondolat szunnyadt bennem, hogy igazi feladatom nem lehet más, mint hogy jobbá tegyem ezt a világot. Úgy gondolom, ezt a ­coach­ing-gal sikerül megvalósítanom, mert ezzel a módszerrel a klienseim addigi rejtett képességeit a felszínre tudom hozni. Fantasztikus élmény velük együtt dolgozva azt látni, hogy a találkozásaink során mennyit képesek önmagukról tanulni, majd ebbol a helyzetből pozitív irányba elmozdulni, ezáltal pedig saját életük nehézségein túllépve szárnyra kapni és céljaikat sikerre vinni.

Amikor felfedeztem a ­coach­ing módszerét és annak hatékonyságát, sikerét mind a privát, mind az üzleti életben, azonnal megláttam benne saját személyes küldetésemet. Így - ahogy azt klienseimnek én is gyakran tanácsolom - szinte azonnal a tettek mezejére léptem, és a számomra Magyarországon szimpatikus irányzaton elindulva gyarapítottam tudásomat. Az ország legismertebb, legsikeresebb és legjobb tanáraitól tanulva megszereztem az elméleti tudást, majd azt a gyakorlatban is alkalmazva, kifejlesztettem saját ­coach­ing stílusomat, így segítek klienseimnek a saját eroforrásaikból merítve a céljaik felé tartó gyorsítósávba feljutni.

Tanulmányaimat a Business ­coach­ Akadémián kezdtem, majd a Budapesti Kommunikációs Főiskolán business ­coach­ diplomát szereztem, mára már a Nemzetközi ­coach­ing Szövetség (ICF) tagja vagyok, így szakmámban az általuk megalkotott szakmai, etikai kódex szerint dolgozok.

Eddigi tapasztalataim alapján a life ­coach­ing ülések során igyekszem azokat a témákat feldolgozni, amelyek az ügyfél életében a legjelentősebb változást hozhatják, ahol elakadnak, tanácstalanok, önbizalom hiányuk van, vagy egyszerűen úgy gondolják, egyedül nem megy...

A témák - a szükségletek alapján - változhatnak a folyamat során, ­coach­-ként főként a sikeres életpálya megtervezésével, a karrier átvilágításával, időgazdálkodás gyakorlati javításával, a kommunikációs és prezentációs területek valamint a pénzügyi intelligencia fejlesztésével igyekszem ügyfeleimet sikerre juttatni.

A legtöbben azért nem ismerik fel a LEHETŐSÉGET, mert az többnyire munkaruhában jelentkezik és munkának látszik. Én mindig is úgy tartottam, hogy befektetett munka nélkül a ­coach­ingban nincs siker, ezért céljaimért mindig kitartóan dolgozok.

Számomra ­coach­ing ügyfeleim sikere a legfontosabb, amiért én is keményen dolgozok. Hogy bebizonyítsam mennyire keményen, 100%-os elégedettségi garanciát vállalok arra, hogy elégedett leszel a közös munkánk eredményével, de ha mégsem, a szolgáltatás árát számodra visszafizetem.

Ha szeretnél még több személyes információt megtudni rólam, nyugodtan olvass tovább!

Több mint tíz évvel ezelőtt találkoztam egy az életemet és személyiségfejlődésemet nagyban meghatározó gyakorlati módszerrel, a neuro lingvisztikus programozással(NLP), amelynek azóta is elkötelezett híve és gyakorlója vagyok. Ez egy olyan módszer, melynek a központi eleme a kiválósághoz vezető út tanulmányozása, tanítása, alkalmazása

E módszert az NLP magyarországi meghonosítójától, Sthefen I. Molnártól, és kivalló mesteremtől Bozzai Lajostól tanultam. NLP Master Practition képzetségével rendelkezem. A másik meghatározó személy életemben Brian Tracy, akit személyes példaképemnek tekintek az emberekre gyakorolt hatása miatt, módszereit saját letemben, munkámban, coaching folyamataimban is használom és élvezem az eredményeit.

Kommunikációs és prezentációs területeken is kiemelkedő tanítókkal rendelkezem. A német származású trénerno, Vera F. Birkenbihl tanulásról, kommunikációról alkotott nézeteit, gyakorlatát igyekszem coaching munkámba és az életembe is beépíteni, valamint a személyiségfejlesztés ükattya, Daile Carnegi által fejlesztett prezentációs és értékesítő tréningek, valamint művei szintén számottevő hatást gyakoroltak életemre.

Szólni szeretnék még egy példaképemről, Manhertz Józsiról, aki céltudatosságával, pozitív életszemléletével és nyitottságával rengeteget segített fejlődési utamon és követendő példát állított elém.

Természetgyógyászattal és az egészséges életmóddal is foglalkoztam korábban, ezen belül bioenergetikával, reikivel, makrobiotikával, tajcsival és az ezoterikus gyógyászat különbözo területeit hobbi szinten ma is gyakorlom.

Az épp lélekhez számomra elengedhetetlen az egészség, amelyért sokat is teszek, ezért rendszeresen sportolok, és egy orosz sport, a kettlebell gyakorlója vagyok, melyet a fegyencedzéssel együtt használok.

Életemet a boldog, harmonikus párkapcsolat teszi teljessé párommal, amit mindketten igyekszünk a jövőben is megőrizni.


Részletes információk
Könyvajánló
FilmajánlóVÁLLALATOKNAKCSALÁDOKNAK
Családi tervező rendelése
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
Egy amerikai férfi, John Wood, akiről talán sose hallottunk nagyjából ötször tö...
Aludj jól!
Észrevettem, hogy az utóbbi években egyre több olyan emberrel ta...
A kommunikáció 10 aranyszabálya
Nem csupán pszichológusként, de üzletemberként, figyelmes társké...
Négy komoly tévhit a testbeszédről – Valóban érted a nonverbális jeleket?
Gyakori félreértés, hogy a testbeszéd vagy a nonverbális kommuni...
Teljesítményt gátló kiáltás
Bizonyára mindannyiunk számára ismerős már az a tenisz meccseken...
PARTNEREINKGYORS SZAKEMBER KERESŐAJÁNLÓ
"Mit kezdjek a gyerekkel, aki tíz év versenysport után egyszerűen abba akarja h...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak sikerüljön, Február...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak sikerüljön, Fe...


ESEMÉNYNAPTÁR
2017. december 11. 20:03


CÍMKEFELHŐ