A HÓNAP EMBERE
2013. augusztus - A Hónap Embere

Bódis Boglárka: Egy igaz mese

Az Elysian márkát 2012. nyarán két fiatal divattervező Bódis Boglárka és Gajer Emese alapította. Mindketten hosszú utat tettek meg mielőtt belevágtak gyermekkori álmuk megvalósításába.


A tervezőkről


Bódis Boglárka nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett közgazdász diplomát, és évekig dolgozott az államigazgatásban. Négy évvel ezelőtt nyert felvételt a KREA Kortárs Művészeti Iskolába. Eddig elért legnagyobb sikere, hogy 2011. nyarán a Berlin Fashion Weeken Magyarország képviseletében, több mint 2100 pályázó közül megnyerte a Triumph márka által kiirt nemzetközi fehérnemű tervezői pályázatot. Az általa tervezett győztes fehérneműben Lilly Cole topmodell vonult végig a kifutón, és olyan hírességet fotóztak benne legutóbb, mint Fan Binbing kínai színésznő, a helyi FHM magazin számára.  A nyertes pályamű kereskedelmi változatai, a Les Fleurs du Mal elnevezésű mini kollekció 2012. szeptemberében került a Triumph üzletekbe a világ minden táján és 2012. októberében a Shanghai Fashion Weeken is bemutatásra került.

Gajer Emese kommunikáció és PR szakon szerzett diplomát a Szegedi Tudomány Egyetemen. Divattervezői tanulmányait négy évvel ezelőtt kezdte meg. A ruhakészítés és tervezés világába kislányként csöppent bele, hiszen szeretett dédapja úri szabóként olyan embereknek készített öltözékeket, mint Jávor Pál.

E két fiatal tervező útja akkor fonódott össze, mikor csoporttársakként 2012. nyarán megalapították márkájukat, az Elysiant.

La Maison d'Elysian


Az Elysian szó összetett jelentést hordoz: szépség, tökéletesség, békesség. E szó kifejezi azokat az alapértékeket, melyeket a tervezők márkájukkal közvetíteni szeretnének. Az Elysian nő egyszerre tud törékeny és erős lenni, tudatában van nőiességének és büszkén vállalja azt.

Elysian utazó nő, aki nyitott és kíváncsi a világra. Igazi felfedező. A márka szimbóluma az őz, hiszen megtestesíti ezeket az értékeket. Kecses, szelíd és szabad.

2013.  tavaszi-nyári kollekció


A kollekciót az indiai építészetre jellemző áttört falfelületek ihlették. A tervezők ezeket az építészeti motívumokat mutatják meg öltözékeiken: finom áttört minták, tone-in tone díszítések, modern és tradicionális találkozása jellemzik a kollekciót.

A márkára jellemzően az öltözékek fő motívuma gyakran első pillantásra rejtve marad. A kollekció színei a tejeskávé, korall és fekete. Felhasznált anyagai a hernyóselyem (szatén és muszlin), pamutselyem, puplin, és bőr. A kollekcióra a letisztult szabásvonalak, sziluettjében a szimmetria, a keleti színvilág és a részletekre való érzékenység jellemző. Anyaghasználatában gyakran törekszik kontrasztokra. Nagy hangsúly került a kiegészítőkre is, az öltözék kollekciót táskák és övek teszik teljessé.

A kollekció egy teljes ruhatár, mely egyaránt kínál elegáns nappali és esti öltözékeket.

A kollekció személyesen az Elysian showroomban tekinthető meg, előzetes bejelentkezés alapján: 1055 Budapest Nagy Ignác utca 14. 23-as kapucsengő.


A hónap embere
2015. június
2015. február
2015. január
2014. december
2014. november
2014. október
2014. szeptember
2014. július
2014. június
2014. április
2014. március
2013. november
2013. október
2013. március
2013. február
2012. december
2012. november
2012. augusztus
2012. április
2012. március
2012. február
2011. november
2011. szeptember
2011. június
2011. május
2011. április
2011. március
 


VÁLLALATOKNAKCSALÁDOKNAK
Családi tervező rendelése
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
Egy amerikai férfi, John Wood, akiről talán sose hallottunk nagyjából ötször tö...
Aludj jól!
Észrevettem, hogy az utóbbi években egyre több olyan emberrel ta...
A kommunikáció 10 aranyszabálya
Nem csupán pszichológusként, de üzletemberként, figyelmes társké...
Négy komoly tévhit a testbeszédről – Valóban érted a nonverbális jeleket?
Gyakori félreértés, hogy a testbeszéd vagy a nonverbális kommuni...
Teljesítményt gátló kiáltás
Bizonyára mindannyiunk számára ismerős már az a tenisz meccseken...
PARTNEREINKGYORS SZAKEMBER KERESŐAJÁNLÓ
"Mit kezdjek a gyerekkel, aki tíz év versenysport után egyszerűen abba akarja h...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél tö...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak sikerüljön, Február...


ESEMÉNYNAPTÁR
2017. december 11. 19:53


CÍMKEFELHŐ