Eszközök, hatásmechanizmusok és tapasztalatok Győri Ildikóval és Havasi Judittal

2015. április 9. Coaching Camp
A LifeGarden Kreatív Gyermeknevelési eszközeivel egyszerre segít Győri Ildikó és Havasi Judit a szülőknek, akik oldani szeretnék a gyermekeik hétköznapjait, és a coachoknak, akik támogatni szeretnék őket ezen az úton.

Havasi Judit és Győri Ildikó

Coaching a gyereknevelésben!


2015. június 18-19-én megrendezésre kerülő, harmadik Coaching Campen nemcsak a gyermeki alvásproblémák, dühkitörések, koncentrációs, és tanulási zavarok oldása ismerhető meg, de a két szakember felhívja a figyelmünket azokra a párkapcsolati szakaszokra is, amelyeknek a megélése során különösen érdemes figyelni a gyermeknevelés bizonyos kérdéseire.

A LifeGarden Kreatív Gyermeknevelési eszközrendszere egy egyedülálló, erős pszichológiai alapokon nyugvó, coaching eszközrendszer. "Azoknál a holland és magyar családoknál, akik használják, egyik napról a másikra szűntek meg az alvás-problémák, csökkent le a dühkitörések gyakorisága és intenzitása, de akadt olyan tanító néni, aki megkérdezte, hogy mit csináltak a szülők az addig figyelmi koncentráció-zavarosnak címkézett gyermekkel, mert rá sem ismertek az iskolában..."- kezdi a bemutatkozóját a LifeGarden két szakembere, Győri Ildikó, és Havasi Judit.
Legalább ennyire sikeresek a coaching kultúra elterjesztése iránt elkötelezett HR vezetőkkel közösen szervezett LifeGarden vállalati programok, ahol a munkavállalók csemetéit fejlesztik - a dolgozók nagy megelégedésére. Külön érdekessége a programoknak a hosszan fennmaradó kiemelkedően magas dolgozói elégedettség, ami az elköteleződést mindenképp erősíti. Ezeket a tapasztalatokat is elhozza magával a LifeGarden két szakembere, hogy megossza az érdeklődő, szervezeten belül coachként, vagy HR-esként, vezetőként dolgozókkal.

A coaching gondolkodás hatása már gyermekkorban csodás!


A felnőttek számára is fontos változást jelent, hogy a szorongás helyett lépésről lépésre jobban és jobban élvezhetik a szülői hétköznapokat. "A visszajelzések alapján egyértelmű, hogy a coaching-gondolkodás használata már gyermekkorban is csodákra képes. Ezekbe a csodákba vezetjük be a hallgatóságot" - kezdi beharangozóját a két szakember.
A Coaching Campre konkrét programmal készül a két vezetőedző. A workshop során bemutatják az eszközrendszert, a hatásmechanizmusát, és megosztanak néhány tapasztalatot is. A programjuk végén pedig minden résztvevő készít magának egy, a gyermekneveléshez használható, segítő eszközt, amit magával is vihet.

Coaching módszertan és párterápiás coaching


A két szakember merőben más feladatokat lát el a műhelymunka során.
Győri Ildikó bemutatja a módszertant, a Kreatív Gyermeknevelési Eszközrendszer elemeit, és beszámol a használat során kapott visszajelzésekről.
Havasi Judit pedig szülőként, és a Kreatív Gyermeknevelési Eszközrendszer aktív használójaként meséli el a saját élményeit, tapasztalatait. Mindezek mellett Judit párterápiás coach-ként behozza a párkapcsolat azon szakaszait, amelyeknél különösen érdemes odafigyelnünk a gyereknevelési kérdésekre.
Az eddigi reakciók őket igazolják, és a két szakember reméli, hogy a Coaching Campen is, a kipróbálást követően a "hihetetlen" lesz a leggyakrabban használt jelző.

Magánemberként és szakemberként a coaching terjesztése a cél


A két fejlesztő szakember, Ildikó és Judit együttesen fogalmazta meg a LifeGarden vízióját: "Egy olyan világot szeretnénk teremteni, ahová az emberek tartozni akarnak". A Kreatív Gyermeknevelési Eszközeikkel naponta építik azt a világot, "ahol jó gyermeknek lenni".
Nagyon örülnek annak, hogy a Coaching Camp csapata létrehozta, és évek óta működteti ezt a színvonalas fórumot, ahol mindenki, aki a coaching szakma élvonalában van, bemutatkozhat, megoszthatja a tudását. A kétnapos rendezvény kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy magánemberként és szakemberként egyaránt hozzájáruljanak a coaching szakma magyarországi, még dinamikusabb elterjedéséhez. Ezáltal egy olyan világ megteremtéséhez is segítő kezet nyújtanak, ahol felnőttnek is jó lenni.
"A Coaching Camp lehetőséget ad arra, hogy Gárdonyban fizikailag is találkozzunk, és a többi vezetőedző tudásával tovább épülve, sok-sok boldog ember távozzon a második nap után. Kell ennél több?" - zárja Ildikó a bemutatkozójukat.

Találkozzunk Gárdonyban!


Üdvözlettel:

Bilski Veronika és Szabóné Kmeczkó Katalin
Program koordinátorok

info@coachingcamp.hu
06 20 594 5132
www.coachingcamp.huA rovat további cikkei
Figyelem és koncentráció - LifeGarden Kreatív foglalkozás szülőknek és gyermekeknek
LifeGarden SzülőAkadémia
Ingyenes klubdélután a gyermeknevelésről a LifeGarden-nel
Kreatív gyermeknevelés - interaktív beszélgetés szülőkkel
LifeGarden az Egy Csepp Világnapon


VÁLLALATOKNAKCSALÁDOKNAK
Családi tervező rendelése
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

LEGOLVASOTTABB CIKKEK
Egy amerikai férfi, John Wood, akiről talán sose hallottunk nagyjából ötször tö...
Aludj jól!
Észrevettem, hogy az utóbbi években egyre több olyan emberrel ta...
A kommunikáció 10 aranyszabálya
Nem csupán pszichológusként, de üzletemberként, figyelmes társké...
Teljesítményt gátló kiáltás
Bizonyára mindannyiunk számára ismerős már az a tenisz meccseken...
Négy komoly tévhit a testbeszédről – Valóban érted a nonverbális jeleket?
Gyakori félreértés, hogy a testbeszéd vagy a nonverbális kommuni...
PARTNEREINKGYORS SZAKEMBER KERESŐAJÁNLÓ
"Mit kezdjek a gyerekkel, aki tíz év versenysport után egyszerűen abba akarja h...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak sikerüljön, Feb...
Van 5 perced magadra? Csatlakozz Te is!

Azért, hogy minél több olvasónknak ...


ESEMÉNYNAPTÁR
2017. december 13. 06:35


CÍMKEFELHŐ